مواد لازم برای تهیه مرغ ترش:

  • مرغ :نصف یک عدد
  • تخم مرغ :  2 عدد
  • جعفری و گشنیز :500 گرم
  • لپه :1 پیمانه
  • آبلیمو :به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم 

پخت مرغ ترش

مرغ ترش

مرغ ترش

طرز تهیه مرغ ترش:

لپه را بشویید و یکی دو ساعت از قبل خیس دهید سپس با مرغ و مقداری آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سبزی ها را خیلی ریز خرد کنید و داخل مقداری روغن سرخ کنید.

بعد از پخت مرغ و لپه ، سبزی سرخ شده و آبلیمو را به آن اضافه کنید . تخم مرغ ها را هم بزنید تا یکدست شوند.

در 10 دقیقه آخر پخت به مخلوط مرغ اضافه کنید . بعد حرارت را خاموش کنید و مرغ را کنار برنج سرو کنید.

مرغ ترش

نکات تکمیلی در مورد مرغ ترش

مرغ ترش جزو غذای محلی - مازندرانی میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
مرغ ترش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع:

نمناک


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها